Ευχαριστίες Αντιδημάρχου Ομηρούπολης, Ματθαίου Φαφαλιού

Καθώς οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των εκατό χρόνων του Βροντάδου συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην υλοποίησή τους. Οι στόχοι του Συνεδρίου εκπληρώθηκαν επιτυχώς και άφησαν ουσιαστική παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου μας.

Η βοήθεια και η προσφορά του Σεβασμιώτατου κ. Μάρκου ήταν απεριόριστη, όπως επίσης και η προσφορά του Δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού σε οτιδήποτε και αν χρειασθήκαμε.

Συμπαραστάτες όλων και ο πρώην Δήμαρχος Ομηρούπολης κ. Αριστείδης Ζαννίκος. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω στην Οργανωτική Επιτροπή, στα σχολεία του Βροντάδου και στα πολιτιστικά σωματεία Φ.Ο.Β. και Π.Ε.Κ.Ε.Β. που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους τίποτα δεν θα είχε υλοποιηθεί.

Την ευχαρίστηση μου θα ήθελα να εκφράσω και στον κ. Ιάκωβο Μπριλή για την συγγραφή και έκδοση του βιβλίου του Βροντάδου, στον κ. Νικόλαο Γεωργούλη για την ταινία – αφιέρωμα που δημιούργησε, τον Αντιδήμαρχο κ. Στρατή Γδύση, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βροντάδου κ. Μάρκο Κοσμά, το εργατικό προσωπικό του Δήμου που ακούραστα βοηθάει στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚΕΒ που βοήθησε στη διοργάνωση του Συνεδρίου παρέχοντας την απαιτούμενη υποδομή και το προσωπικό που επίσης ευχαριστούμε, τους  εργαζόμενους της Δ.Ε. Ομηρούπολης, και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους χορηγούς μας των οποίων η ηθική συμπαράσταση και η οικονομική αρωγή υπήρξε καταλυτική και επέτρεψε την υλοποίηση των εκδηλώσεων και των λοιπών δράσεων και γι αυτό τους ευχαριστώ από βάθους καρδιάς.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους Βρονταδούσους που στήριξαν και στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος του έτους.

Ο Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης

Ματθαίος Φαφαλιός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.