Ευχαριστίες Δημάρχου προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στον αστραπιαίο & υποδειγματικό τρόπο αντιμετώπισης της πυρκαγιάς

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό πολιτικής προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά και τους συνεργάτες του, προς τον Βουλευτή Χίου και Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, τους χειριστές των εναέριων μέσων κατάσβεσης, τους πυροσβέστες μας όλων των βαθμών, τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ και τους στρατιωτικούς μας και στο πρόσωπο τους προς την ηγεσία των ενόπλων μας δυνάμεων και προσωπικά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, προς το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία, τους εθελοντές μας, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, τους Αντιδημάρχους  Πολιτικής Προστασίας και Αμανής και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους απλούς πολίτες καθώς και όλους εκείνους οι οποίοι συνέβαλαν στον αστραπιαίο και υποδειγματικό τρόπο αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Κατάβασης. Θερμές είναι και οι ευχαριστίες και προς τα τοπικά μας ΜΜΕ για την αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωση προς τους πολίτες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.