«Ζήσε το Όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο»

 

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ομολογουμένως διαφορετικά. Ωστόσο, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες, το νησί μας φορά τα γιορτινά του απ’ άκρη σ’ άκρη, προσκαλώντας τους ανθρώπους μας να «Ζήσουν το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο». Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα γιορτάζουμε με ασφάλεια, πίστη και ελπίδα ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας ασφαλείς και σοφότεροι. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Χίου κέρδισε το στοίχημα με το χρόνο και τα ετερόκλιτα εμπόδια που επιφέρει η πανδημία και στόλισε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τα χωριά, απλώνοντας ακόμα περισσότερο φως και γιορτινά χρώματα.

Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών μας εκδηλώσεων, οι οποίες θα παρουσιαστούν απευθείας μέσω των τοπικών μας διαύλων επικοινωνίας με τη βοήθεια των ψηφιακών τεχνολογιών και του διαδικτύου. Επίκεντρο θα αποτελέσει η παραμονή των Χριστουγέννων με μουσική εκδήλωση και κορωνίδα η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τα Πρωτοχρονιάτικα Βαποράκια. Τονίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά και θα διεξαχθούν με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων χωρίς – βεβαίως- την παρουσία κοινού.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.