Ημερίδα με θέμα: “Κυκλική Οικονομία: Καινοτομία & επιχειρηματικότητα”

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν βρίσκονται στη Χίο ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την ημερίδα, υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/84093068302

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, ερευνητές και σχετικοί φορείς, που με τις τοποθετήσεις τους, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων καινοτόμων ιδεών στον χώρο της Κυκλικής Οικονομίας (πράσινη και γαλάζια) και της βιομηχανίας του Νερού.

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν και οι επιχειρηματίες του σχετικού τομέα από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να καταθέσουν σκέψεις και ιδέες, με σκοπό την αξιοποίησή τους κατά τη διαμόρφωση των επόμενων αναπτυξιακών πολιτικών και στρατηγικών της Περιφέρειας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά ενημερωτικών ημερίδων και εργαστηρίων “NORTH AEGEAN INNOVATION WORKSHOPS” που διοργανώνονται από το Γραφείο Καινοτομίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και έχουν ως στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.