Η Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών αποχαιρετά τον Μανώλη Βολικάκη

 

Ψήφισμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Παράρτημα Βορείου Αιγαίου για τον θάνατο του Μανώλη Βολικάκη:

 

Χάσαμε έναν αδελφό μας!

Έναν συνάδελφο που πρόσφερε καθημερινά στους μαθητές του, στους γονείς και κηδεμόνες τους, σε όλους εμάς!

Αξιοπρέπεια, ανθρωπισμός, ευγένεια, τιμιότητα, μόρφωση και τόσες άλλες χάρες τον χαρακτήριζαν!

Συλλυπητήρια στην προσφιλή οικογένειά του!

Ως εκ τούτου και λόγω του πένθους της εκπαιδευτικής κοινότητας για τον αδόκητο θάνατο του εν ενεργεία συναδέλφου μας και Υποδιευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Χίου Μανώλη Βολικάκη, ως Παράρτημα Χίου του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών

 

Αποφασίστηκε:

  • Να παρευρεθεί ο Υπεύθυνος του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών και μέλη του Παραρτήματος Χίου της ΕΤΕ στην εξόδιο ακολουθία.
  • Προτείνει στον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Εργαστηριακού Κέντρου Χίου να ονομασθεί το Εργαστήριο το οποίο δίδασκε επί σειρά ετών σε ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ.
  • Να ανασταλεί η πραγματοποίηση έκθεσης στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου η οποία είχε προταθεί να πραγματοποιηθεί από 17 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2023 με θέμα: ¨Έκθεση Έργων & Δράσεων Σχολείων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Υ.ΠΑΙ.Θ. Χίου¨
  • Να επανέλθει το θέμα προς συζήτηση με τους φορείς και τις σχολικές μονάδες από τις αρχές του επόμενου σχολικού έτους 2023-2024 με στόχευση να αφιερωθεί η έκθεση εκτός των άλλων και στον Μανώλη Βολικάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.