Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο!

Ετοιμόρροπη κατοικία στην πλατεία της Βολισσού βάζει σε κίνδυνο τους κατοίκους και τους επισκέπτες  του χωριού.

Εδώ και χρόνια από την εγκαταλελειμμένη κατοικία πέφτουν σοβάδες, πέτρες, σάπια ξύλα στον δρόμο, όπου είναι πολυσύχναστη οδός, περνούν οχήματα, δίκυκλα και πεζοί. Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου ακινήτου, ενώ έχουν ενημερωθεί για την περιουσία τους που εγκυμονεί κινδύνους, δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των χωριανών και των επισκεπτών και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα από τις συνεχιζόμενες πτώσεις των σοβάδων.

Εμείς δεχτήκαμε αρκετά παράπονα και καταγγελίες.

Για αυτό βρεθήκαμε στο σημείο το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, για να διασχίσουμε το συγκεκριμένο δρόμο και πραγματικά αντιληφθήκαμε ιδίοις όμμασι την επικινδυνότητα της κατάστασης, αφού ακόμη και εκείνη τη στιγμή έτυχε να πέφτουν μικρές πέτρες και σοβάδες λόγω του έντονου αέρα.

Ενημερωθήκαμε από τους κατοίκους του χωριού, σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο ετοιμόρροπο ακίνητο.

Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου, Ε.Μ είναι κάτοικος Ωρωπού.

Βρήκαμε το τηλέφωνο και επικοινωνήσαμε μαζί της, σήμερα, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2018.

Δυστυχώς η συμπεριφορά της συγκεκριμένης κυρίας ήταν απαράδεκτη.

Η απάντησή της,  όταν έμαθε για τους κινδύνους που εγκυμονεί η εγκαταλελειμμένη περιουσία της ήταν «όποτε θέλουμε θα το φτιάξουμε».

Τι θα μπορούσε να πει ένας απολίτιστος άνθρωπος.

Στη συνέχεια, έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας «Μην μας ξαναενοχλήσετε».

Η απάντησή μας, που ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει φυσικά στα αυτιά της κυρίας:

Εμείς αγαπητή, νευρική κυρία δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε, αλλά δυστυχώς θα σας ενοχλήσει την επόμενη φορά ο Εισαγγελέας, όταν κάποιος τραυματιστεί εξαιτίας της αδιαφορίας σας και φυσικά θα πρέπει να τον αποζημιώσετε.

Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να καταβληθεί κάποιο τσουχτερό πρόστιμο ή οτιδήποτε άλλο που θα θίγει και θα επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη τσέπη του Έλληνα πολίτη.

Δυστυχώς μόνο έτσι παίρνει από λόγια.. αλλιώς σωθήκαμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.