Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη άξια Συγχαρητηρίων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από την κριτική που γίνεται πολλές φορές μέσα από τα Μ.Μ.Ε που διαθέτουμε, πάντα για καλό σκοπό,  στις τοπικές αρχές του νησιού μας, πολλές φορές θα πρέπει να δίνουμε και τα εύσημα εκεί που πρέπει.

Για τον λόγο αυτό πρέπει να λέμε και τα καλά όχι μόνο τα άσχημα. Η συνεργασία των τοπικών Μ.Μ.Ε και των Αρχών του τόπου μας είναι ευρείας σημασίας, γιατί και οι δύο πλευρές προσπαθούμε να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

( Νέες ασφαλτοστρώσεις αλλάζοντας κυριολεκτικά μετά από δεκαετίες την όψη της πόλης στην περιοχή Ευαγγελίστρια)

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε μια Δημοτική αρχή με καπετάνιο τον Σταμάτη Κάρμαντζη, που του ασκείτε πολλές φορές κριτική από τα τοπικά Μέσα, να  την αποδέχεται, με αποτέλεσμα να φροντίζει το νησί μας από γωνιά σε γωνιά, με περισσότερο πείσμα και δυναμισμό.

Τα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών, είναι ασφαλώς ζητήματα εξέχουσας σημασίας για την καθημερινότητά όλων μας. Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης της Χίου, αλλάζοντας όψη προς το καλύτερο. Σαφώς και απαιτείται πολύ δουλειά βέβαια, όμως φαίνεται ότι η δυναμικότητα των συνεργείων του Δήμου όσο και του Σταμάτη, προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους Δημότες, μέσα από έργα τα οποία είχαν να υλοποιηθούν δεκαετίες.

 

 

Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Ευαγγελίστρια
Αντιπλημυρικό Μεστών. Από την περιοχή Αγίας Μαρίνας “εκβολή”, όπου προβλέπεται η εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού, προς Οικισμό Μεστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνήθως είμαστε αυστηροί και καταγγελτικοί απέναντι στην δημοτική μας Αρχή, όπως και σε κάθε Αρχή άλλωστε, με αποτέλεσμα κάποιοι να μας λένε προκατειλημμένους, αντιθέτων πολιτικών πεποιθήσεων, ότι έχουμε προσωπικά με τις αρχές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Πολλοί βέβαια γνωρίζουν καλά πως τίποτε απ΄αυτά δεν ισχύει. Γι αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα, όταν για κάποια απ΄τα πεπραγμένα των αρχών του νησιού μας πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, για να λάβουν δύναμη και να συνεχίσουν το έργο τους δυναμικά όπως πράττουν μέχρι και σήμερα.

 

Χορτοκοπές και καθαρισμός περιμετρικά στο Δημοτικό Πάρκο του Νεοχωριου
Parking ΑΜΕΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και στους εργαζόμενους του δήμου.

Ελπίζουμε να συνεχίσουν να δέχονται τις σωστές και εποικοδομητικές μας προτάσεις, έτσι ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο, όπως λέει και ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης …. ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….

 

 

Ιστορικό σχολικό κτίριο Βολισσού. Στα πλαίσια των έργων ‘’Επισκευή, συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Χίου’’
Πάρκινγκ οδός Αλατίου. Ασφαλτόστρωση για ένα πάρκινγκ προδιαγραφών στην καρδιά της πόλης
Ασφαλτόστρωση της οδού Ιωάννου Χρήστου στο αεροδρόμιο

Φιλικά Π.Κυδώνης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.