Η Διοικήτρια του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου για τις δικαστικές διαμάχες με τοπικό μέσο ενημέρωσης

Μετά από σειρά ψευδών δημοσιευμάτων εις  βάρος του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» και μετά από τους πρόσφατους διαδικτυακούς λεονταρισμούς του περίφημου «ΑΣΤΡΑΠΑΡΗ» αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα η εκδίκαση της Αγωγής μας κατά της ως άνω ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Ο «Αστραπάρης» όμως φυγομάχησε και ζήτησε αναβολή χωρίς σπουδαίο λόγο. Με τη στάση του αυτή απλά χρονοτριβεί και μεταθέτει χρονικά την ημέρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης και θα καταδικαστεί σε χρηματική αποζημίωση για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στο «Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου» και όσους το υπηρετούμε με αυταπάρνηση, χρήματα που θα διατεθούν υπέρ της ενίσχυσης των σκοπών και της λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Ο «Αστραπάρης» φυγομάχησε αλλά αμφιβάλλουμε αν αντιλαμβάνεται τη ζημιά που προκαλεί με τα καθημερινά σχεδόν δημοσιεύματά του, τα οποία αναφέρουν περιστατικά ψευδή και έντονα βλαπτικά για το Νοσοκομείο, τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του, αλλά πρωτίστως για τους ασθενείς της Χίου.

Η Διοικήτρια

   Κανταράκη Έλενα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.