Η ΕΠΣ Χίου κοντά στα σωματεία της!!!

«Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου την Δευτέρα 13/9, μεταξύ παράγοντα της Μικρασιατικής και του κ. Πετρή (παράγοντα στίβου και υπεύθυνου για την λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου), σαν διοργανώτρια αρχή θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις με κύριο αποδέκτη την διοίκηση του νομικού προσώπου και τους χρήστες του εν λόγω χώρου.
Η ΕΠΣ Χίου κάθε αγωνιστική περίοδο καταρτίζει πρόγραμμα προπονήσεων των σωματείων της στο Δημοτικό Στάδιο σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των αγωνιστικών αναγκών των ποδοσφαιρικών μας ομάδων.
Λαμβάνοντας υπόψιν το βεβαρημένο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου προσπαθήσαμε επανειλημμένως να συνεργαστούμε και να συνυπάρχουμε με τα σωματεία και τους αθλητές του στίβου.
Αντιμετωπίσαμε όμως από τους παράγοντες και προπονητές του στίβου μια στάση αδιαφορίας, αλαζονείας και ασέβειας, με αποκορύφωμα το πρόσφατο γεγονός.
Μερικά παραδείγματα είναι η μη τήρηση ωραρίου, οι ρίψεις ακοντίου στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την φθορά του και συνεχείς απρεπείς συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τον χώρο του αθλητισμού που όλοι υπηρετούμε.
Πλέον η ΕΠΣ Χίου σεβόμενη όλους τους αθλητές και προασπίζοντας τα συμφέροντα των σωματείων της δεν θα δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και καλεί την διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου να λάβει μέτρα και να επιβάλλει όρους και κανόνες που έχουν συμφωνηθεί.
Όσο για τον κύριο Πετρή, τον καλούμε να αναλογιστεί τις πράξεις του, το κατά πόσο αυτές συνάδουν με την θέση που κατέχει και να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για να επανορθώσει, καθώς ως γυμναστής και μέλος της διοίκησης του ΝΠΔΔ οφείλει να έχει την πρέπουσα συμπεριφορά μπροστά σε γονείς και παιδιά!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.