Η ΕΣΠΕΕΧΙ για την Ημέρα των Ενόπλων δυνάμεων

 

21 Νοεμβρίου.

Γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι εγγυητές και θεματοφύλακες της ειρήνης και της σταθερότητας, γιορτάζει η Προστάτιδά μας η Υπεραγία Θεοτόκος.

Γιορτάζουν οι Αξκοί / Οπλίτες/ Εθνοφύλακες/ Πολιτικό προσωπικό, Άνδρες και Γυναίκες οι οποίοι άοκνα, 24 ώρες το 24ωρο φυλούν “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ”,  τα σύνορα της πατρίδας μας, στο κρύο, τη βροχή, το χαλάζι, τον καύσωνα, χωρίς να φείδονται κόπου και χρόνου συμπαραστεκόμενοι στους καθημερινούς αγώνες της Ελληνικής κοινωνίας για πρόοδο και ευημερία, προσφέροντας το ανυπολόγιστης αξίας αίσθημα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ιδιαίτερα στην ακριτική μας ΧΙΟ.

21 Νοεμβρίου.

Ημέρα  μνήμης της προσφοράς και των θυσιών των Αξιωματικών και οπλιτών τόσο στην ειρηνική όσο και στην πολεμική περίοδο καθόλη τη διάρκεια της ιστορίας του Ελληνισμού.

Τιμούμε τους Ήρωες οι οποίοι με την προσφορά και τις θυσίες τους κρατούν καθημερινά την Σημαία μας ψηλά, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

 

Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις!

Ζήτω το Έθνος!

Ζήτω η Ελλάδα!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.