Η Καλλιτεχνική Εκπαίδευση εν ώρα κορωνοϊού

 

 

Σε συνέχεια της από 01/06/2021 Ανακοίνωσης της Γενικής Γραμματείας Σύγχρονου Πολιτισμού επισημαίνεται ότι έχει εκδοθεί η υπ΄ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 37860 (ΦΕΚ 2549/Β/16-06-2021) ΚΥΑ, «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 για την επαναλειτουργία των Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης, των Ανωτέρων Επαγγελματικών Σχολών Χορού και των Μουσικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Ωδεία, Μουσικές Σχολές, Σχολές Βυζαντινής Μουσικής)».

 

Στην εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό Covid-19, μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test), εμπίπτουν και οι σπουδαστές και μαθητές του πρώτου και δεύτερου έτους των Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης και Ανωτέρων Επαγγελματικών Σχολών Χορού καθώς και οι σπουδαστές και μαθητές του Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.

Υπόχρεοι επίσης είναι και το εκπαιδευτικό, διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό των ανωτέρων δομών.

Τα προαναφερθέντα μέτρα ενισχύουν το συνολικό πλέγμα πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού από τον κορωνοϊό COVID-19.

 

Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στα τηλέφωνα 210 8201710, -774, -761, -765, -750.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.