Η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου επιστρέφει, πιστή στο διαχρονικό ραντεβού της Παρασκευής!

Η Κινηµατογραφική Λέσχη Χίου επιστρέφει, πιστή στο διαχρονικό ραντεβού της Παρασκευής! Η  πρεµιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 29/10 στις 20:30 στο Οµήρειο Π.Κ.∆.Χ., όπου θα προβληθεί η ταινία του Τόµας Βίντερµπεργκ « Άσπρο πάτο». Η ταινία απέσπασε, µεταξύ άλλων σηµαντικών διακρίσεων, και το Όσκαρ καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας το 2020. Παρακαλούµε τους φίλους της Κινηµατογραφικής Λέσχης να είναι προετοιµασµένοι για τις νέες συνθήκες που επικρατούν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και τα θεάµατα λόγω του Covid και να έχουν µαζί τους το πιστοποιητικό εµβολιασµού ή το πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσµα rapid test, το οποίο να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Η χρήση µη
ιατρικής µάσκας είναι υποχρεωτική για όσο χρόνο βρίσκεστε στο χώρο της εκδήλωσης. ∆ίνουµε ραντεβού λοιπόν στις χειµερινές µας προβολές! Άσπρο Πάτο (Another round)
∆ραµατική / ∆ανία / 2020 /117’
Σκηνοθεσία: Τόµας Βιντερµπέργκ
Σενάριο: Τόµας Βίντερµπεργκ, Τοµπίας Λίντχολµ
Παίζουν: Μάντς Μίκελσεν, Τόµας Μπο Λάρσεν, Μάγκνους Μίλανγκ, Λαρς Ράντε
∆ιακρίσεις: Όσκαρ Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, Υποψηφιότητα για Όσκαρ Σκηνοθεσίας 2020, Βραβείο BAFTA καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, 4 Ευρωπαϊκά βραβεία Κινηµατογράφου (Καλύτερης ταινίας, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Μαντς Μίκελσεν).
Σύµφωνα µε τη θεωρία του Νορβηγού ψυχολόγου Φιν Σκόρντερουντ, οι άνθρωποι γεννιόµαστε µε ελλιπή ποσότητα αλκοόλ στο αίµα µας και η µέθη σε καθηµερινή βάση –σε συνετά επίπεδα
τουλάχιστον– θα µείωνε τα προβλήµατα µας και θα αύξανε την αυτοπεποίθηση και τη δηµιουργικότητά µας. Στηριζόµενοι σε αυτή τη θεωρία, τέσσερις φίλοι –όλοι τους µεσήλικοι και βαριεστηµένοι καθηγητές Γυµνασίου– αποφασίζουν να βάλουν σε εφαρµογή ένα πείραµα που απαιτεί να διατηρούν µια ελαφριά κατάσταση µέθης καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας. Σκοπός τους να µελετήσουν τα αποτελέσµατα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελµατικό επίπεδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.