Η μαρτυρική θυσία της Αγίας Μαρκέλλας σηματοδοτεί την αυταπάρνηση, την ταπεινότητα & το ψυχικό σθένος που πρέπει να έχουμε για να αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλες τις τρικυμίες της ζωής

Η μνήμη της παρθενομάρτυρος Αγίας Μαρκέλλας αποτελεί ένα θρησκευτικό ορόσημο όχι μόνο για το νησί μας αλλά για το σύνολο της ορθοδοξίας. Με ευλάβεια, κατάνυξη και σεβασμό τιμούμε την αγιότητά της που έχει καταστεί παρηγοριά και στήριγμα για αναρίθμητους πιστούς.

Ολόκληρο το νησί μας αλλά και οι απανταχού Χιώτες αποτίουμε με ευγνωμοσύνη φόρο τιμής στο μεγαλείο και τον ηρωισμό της. Η μαρτυρική  θυσία της Αγίας Μαρκέλλας σηματοδοτεί την αυταπάρνηση, την ταπεινότητα και το ψυχικό σθένος που πρέπει να έχουμε για να αντιμετωπίζουμε  καθημερινά όλες τις τρικυμίες της ζωής.

Εύχομαι του χρόνου να καταφέρουμε να  ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας και να τιμήσουμε την Αγία μας με την δέουσα λαμπρότητα και τη θρησκευτική κατάνυξη χωρίς υγειονομικά μέτρα και περιορισμούς, μετατρέποντας το νησί μας ένα μεγάλο παγχιακό πανηγύρι.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!

Χρόνια Πολλά στους απανταχού Χιώτες! Χρόνια Πολλά στο μυροβόλο νησί μας!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.