Η Μετονομασία της οδού Γλάδστωνος στην Πατησίων!

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη μέσω τής τετραμελούς επιτροπής των Αρχόντων της Χίου Νότη Μηταράκη, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Παντελή Μπουγδάνου, Σταμάτη Κάρμαντζη και όλων των πολιτικών κομμάτων και φορέων που μπορούν να δώσουν την δέουσα λύση και να επηρεάσουν θετικά για την ΜΗ Μετονομασία της οδού Γλάδστωνος στην Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας!

Αποτελεί Εθνική ύβρη στους Ήρωες της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον κατοχικό Γερμανικό στρατό!

Ο Καλλιμασιώτης πατέρας μου Σπύρος Πυκνής έλεγε στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάμεις όταν έβλεπε κάτι στραβό και ανάποδο! Εγώ λέω εδώ και τώρα σας θέλω Άρχοντες να βγάλετε τα κάστανα από την φωτιά! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη Ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ να γίνει η μετονομασία στον ιστορικό δρόμο όπου διαδραματίστηκαν τεράστια αντιστασιακά γεγονότα με την ανατίναξη από τον χωριανό μου Ήρωα Αεροπόρο Κώστα Περρίκο της Γερμανικής Ναζιστικής οργάνωσής Ε.Σ.Π.Ο στην οδό Γλάδστωνος στην Πατησίων στο κέντρο των Αθηνών που έχει πάρει το όνομα από τον μεγάλο φιλέλληνα Γλάδστωνα πού πρωτοστάτησε για μεγάλα Εθνικά μας θέματα ακόμη και την Ελληνική γλώσσα στους Κύπριους αδελφούς μας!

Δήμαρχε ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κώστα Μπακογιάννη σαν χθες πριν 30 χρόνια κάποιοι αλήτες εγκληματίες δολοφόνησαν τον πατέρα σου ΠΑΥΛΟ Μπακογιάννη που πρωτοστάτησε για την συμφιλίωση του Ελληνικού Λαού, ΜΗΝ ενδώσεις και αλλάξεις την ονομασία της οδού Γλάδστωνος σε όνομα ενός κλεφτρονιού ναρκωμανους επειδή το ζήτησε κάποιος πολιτικός πού συμπλέει με την εξειδικευμένη κοινότητα των γκέι και των συμπαρομαρτούντων αναρχικών μπαχαλάκιδων για να έχει πολιτικά οφέλη! Δήμαρχε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και των Ηθικών αξιών γιατί θα σε κυνηγά η ιστορία τού Ήρωα Αεροπόρου Κώστα Περρίκου αλλά και του πατέρα σου ΠΑΥΛΟΥ που προς τιμή σου και όλης της οικογένειας σου δεν δέχθηκε να γίνει μετονομασία του σταθμού του Μετρό στον Ευαγγελισμό με την πινακίδα ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ! Εύχομαι σε όλους σας να πάρετε τις πρέπουσες σωστές αποφάσεις!

Χίος, ξημέρωμα 28 Σεπτεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.