Η οδική ασφάλεια στο 2ο ΓΕΛ Χίου

Στο πλαίσιο των δράσεων του 2ου ΓΕΛ Χίου για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή πραγματοποιήθηκε στη  Δευτέρα 9 Μαίου 2022 μια εξαιρετική παρουσίαση από τον εκπρόσωπο της Τροχαίας Χίου κ. Μιχάλη Φλωράδη που είχε στόχο  να πληροφορήσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές  σε θέματα οδικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια της   παρουσίασης , ο κ. Φλωράδης , με το κατάλληλο οπτικοακουστικό  υλικό και τις πολύτιμες γνώσεις του , αναφέρθηκε στα αίτια των ατυχημάτων τονίζοντας  ιδιαίτερα στους μαθητές  την απαραίτητη  χρήση της ζώνης ασφαλείας  και του κράνους, έθεσε προβληματισμούς , ενημέρωσε  και  παρείχε  συμβουλές  ιδιαίτερα σημαντικές  για την προστασία της δικής τους ζωής αλλά και των συνανθρώπων τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Χίου κ. Καλανδρόπουλο  για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας καθώς και τον κ. Φλωράδη για την ουσιαστική  συμβολή του στο εκπαιδευτικό μας  έργο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.