Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συγκάλεσε σήμερα, με εισήγηση του Στρατηγού κ.Ντουρουντού, ευρεία σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη για το θέμα της δυσμενούς εξελίξεως της πανδημίας του κορωναϊου ειδικά στη Λέσβο.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συγκάλεσε σήμερα, με εισήγηση του Στρατηγού κ.Ντουρουντού, ευρεία σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη για το θέμα της δυσμενούς εξελίξεως της πανδημίας του κορωναϊου ειδικά στη Λέσβο. Συμμετείχαν οι κ.κ. ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λέσβου  Π. Κουφέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης  ΠΕ Χίου Π. Βρουλής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Α. Αλατζάς, ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γ.Καμπούρης, η Δ/ντρια  ΚΥ Μυτιλήνης Ελεωνόρα Μανιάτη, ο Αντιδήμαρχος «Πολιτικής Προστασίας Δ. Δυτικής Λέσβου» Α.Αξής, εκ μέρους της 98 ΑΔΤΕ ο Συνταγματάρχης Μηχανικού Π. Χαβιάς , ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ε.Ντουρουντούς, ο Δ/ντης Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου Η. Βαζούρας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης Χ.Ψυχογιός, ο Προϊστάμενος Αυτοτελούς Δ/νσης Π.Π. Περιφέρειας Β. Αιγαίου Δ.Μαλλιαρός, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μυτιλήνης Γ.Αλεξίου, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λέσβου Ι. Πατσέλλης, η Γενική Διεύθυντρια Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Β.Α Ε. Αγάλια και ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου Π.Προβέντζας.

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί η συνάντηση την προσεχή Πέμπτη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.