Η πολιτική κατρακύλα του κ. Κάρμαντζη δεν έχει τέλος.

 

Τη λεκτική επίθεση του Δημάρχου Χίου κ. Στ. Κάρμαντζη στο πρόσωπο του Προέδρου του Kardamylian Foundation,  καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Συμμαχία Αξιών. Σε αυτήν αναφέρει:

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ασπιώτης, πρόεδρος του Kardamylian Foundation, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 10/3/2023, σε κλειστή σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Χίου, με θέμα την εγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Καρδαμύλων και τα κτιριακά προβλήματα του κτιρίου, που έχει επιλεγεί, παρουσία αντιδημάρχων, εκπροσώπων της Π.Υ και άλλων τοπικών φορέων και του κ. Δημάρχου, ο τελευταίος προπηλάκισε τον πρόεδρο του Kardamylian Foundation ο οποίος κατέθεσε τις προτάσεις του και σχολίασε το κατά την γνώμη του χαμηλό ύψος χρηματοδότησης του δήμου Χίου ως προς τις επισκευές που χρειάζεται το κτίριο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κάρματζης αντέδρασε χτυπώντας τα χέρια του στο τραπέζι και φωνάζοντας ότι του κάνουν αντιπολίτευση. Στην συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Ασπιώτη όταν προσπάθησε να αποχωρήσει μη ανεχόμενος τέτοια συμπεριφορά.

Η Συμμαχία Αξιών καταδικάζει απερίφραστα αυτήν την συμπεριφορά του κ. Κάρμαντζη, που δυστυχώς, πλέον, συμβαίνει πολύ συχνά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.