Η Πρωτοβάθμια μας καλωσορίζει στο νέο της “ηλεκτρονικό σπίτι”

 

Στο νέο της ηλεκτρονικό σπίτι μας καλωσορίζει η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. η Νέα ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://dipe.chi.sch.gr/  

και εκεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τις δράσεις της Πρωτοβάθμιας.

Στο καλωσόρισμα γράφει η Δ./νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

“Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αξιότιμοι γονείς, αγαπημένοι μας μαθητές. Με χαρά σας υποδεχόμαστε στο νέο ιστότοπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.
Ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για:

  • Συμβολή στην επαγγελματική εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μας μέσα από το πλούσιο και διαρκώς εμπλουτιζόμενο επιμορφωτικό υλικό
  • Υπηρέτηση του μείζονος διακυβεύματος για τους μαθητές μας: “ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ”, αντί της μονοδιάστατης εκπαιδευτικής νόρμας “στείρα συσσώρευση γνώσεων με απόλυτη προσήλωση στο ‘κανονικό”, αρκεί η ύλη να ολοκληρωθεί», με αποτέλεσμα την υποδαύλιση της αποκλίνουσας σκέψης και της δημιουργικότητας.
  • Έγκαιρη κ έγκυρη ενημέρωση των γονέων με ποικίλο υλικό -συναφές του θεσμικού ρόλου τους-καθώς κ “τροφή για σκέψη’ για το πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν αποτελεσματικά το παιδί τους μέσα από πλήθος “καλών πρακτικών” ,-κατά βάση πολυμεσικών-.

Το περιεχόμενο θα ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.
Θα χαρούμε για τις δικές σας παρατηρήσεις σχετικά με θέματα που θα επιθυμούσατε να εντάξουμε, ή να βελτιώσουμε τυχόν δυστοκίες.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το εξαίρετο μέλος του στελεχιακού μας δυναμικού, Ισίδωρο Ανδρεάδη, δάσκαλο, αποσπασμένο στη Διεύθυνσή μας για την προθυμία, το φιλότιμο, τον επαγγελματισμό και την υπομονή του να αφιερώσει ατελείωτες ώρες εκτός εργασιακού ωραρίου, προκειμένου να στηθεί εξαρχής η ιστοσελίδα μας καθώς και την επίσης αποσπασμένη δασκάλα μας, Γρυφάκη Αικατερίνη για την ανάληψη της συνευθύνης παρακολούθησης και ενημέρωσής της.
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αξιότιμοι γονείς, αγαπημένοι μας μαθητές,
Καλή σας πλοήγηση!”

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.