Η Σχιζοφρένεια και ο Σχιζοφρενής επικράτησαν της λογικής!

 

 

 

ΖΗΤΩ η τρέλα του παραλόγου και της Σχιζοφρενίας που είναι η αρχαία ελληνική λέξη και έχει κατασταλάξει στην Σχιζοφρένεια με όλες τις επεξηγήσεις ιατρικές, ψυχικές και γενικώς ψυχοσωματικές πού καθορίζουν την συναισθηματική ψυχοσύνθεση και νοημοσύνης του κάθε αρρωστημένου μυαλού!
Η Σχιζοφρένεια ή Σχιζοφρενία πού έχει την ρίζα της από αρχαιοτάτων χρόνων είναι σύνθετη λέξη που απαρτίζεται από το ” Σχίζειν ” = (διαχωρισμός) και ” Φρένα ” = ( λογική, μυαλό)
Δηλαδή είναι αυτή ,κάθε αυτή η επεξήγηση πού καταλήγει στο αποτέλεσμα σχισμένο μυαλό άρα διαταραγμένη πνευματική και διχασμένη προσωπικότητα…δηλαδή για “Τρελοκομείο ” !
Δυστυχώς έκανα μεγάλο λάθος και λανθασμένη εκτίμηση τόσες μέρες πού πίστευα ότι θα επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία και όλα θα τα έλυναν με την διπλωματική οδό της διεθνούς κοινότητας!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Αλλά φαίνεται ότι τόσα πολλά χρόνια στην εξουσία τρελαίνεται ο κάθε Τσάρος ή Σουλτάνος ή με όποιον άλλο μανδύα Ναζισμού ή Φασισμού έχει βάλει την κάπα ή την κελεμπία τού κάθε ολοκληρωτισμού αρχηγού και καθεστώτος !
Όλεθρος Χαλάσματα και Καταχνιά ξεκίνησε εδώ και δύο μέρες με καταστροφές και νεκρούς με αθώα θύματα της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα στην Ουκρανία ένα κράτος που οι πολίτες του πριν τρείς δεκαετίες είχαν την ίδια Κυβέρνηση της Σοβιετικής Ένωσης.
Και όπως γράφω και καυτηριάζω η Εξουσία και η πολυθρόνες δεν έχουν καμία σχέση με την λογική, αλλά για να πετύχουν την μελλοντική τους συνέχεια πατάνε επί πτωμάτων δίχως έλεος δίχως ανθρωπιά δίχως αισθήματα και συναισθήματα δίχως Φιλότιμο και αξιοπρέπεια της ανθρώπινης φύσης και ζωής!
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "S Αλήθεια το κερί το ανάβει για το μακελειό. πού σπέρνει;"
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τόσο η διεθνής κοινότητα όσο και Φράου Ατζελίνα με τα χάδια και τα φιλιά της φρόντισαν να θεριέψει η ναζιστική και ολοκληρωτική δύναμη του ενός ανδρός της εξουσίας δηλαδή του Τσάρου και του Σουλτάνου πού ξερογλείφετε έχοντας ως παράδειγμα τον Τσάρο του Ναζισμού!
Εύχομαι ο ίδιος ο Ρωσικός λαός να τιμωρήσει τον Σχιζοφρενή Τσάρο και να τον πετάξει από την εξουσία της Μόσχας!
Δεν χρειάζεται να γράψω τα των επιθέσεων και των πολεμικών δραστηριοτήτων γιατί αλλάζουν συνεχώς και κάθε λεπτό και εύχομαι ο Χριστός και η Παναγία να του δώσει φώτιση και μυαλό και να σταματήσει ο όλεθρος τα Χαλάσματα και ο θάνατος αθώων ανθρώπων!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και εύχομαι να επικρατήσει η λογική και η Ειρήνη!
Χίος 26 Φεβρουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.