Η υποκρισία έχει όρια λέει ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου Λευτέρης Μπλάτζιος

Να υπερασπιστεί την απόφαση του υπ. Παιδείας αναφορικά με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί μετά τον  διορισμό του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου στη βιβλιοθήκη «ΚΟΡΑΗΣ», επιχειρεί με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λευτέρης Μπλάτζιος.

Σε αυτή  αναφέρει:

«Πολλά αναφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης μας αλλά επειδή και η υποκρισία έχει όρια για όλους εκτός από την αριστερά παραθέτω τα εξής: Το Εφορευτικό Συμβούλιο έχει κανονικά 3ετή θητεία. Το 2015 με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός έσπευσε αμέσως να ορίσει νέο Εφορευτικό Συμβούλιο με τα εξής μέλη: Πρόεδρος: Μερούσης Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος: Βουρνούς Εμμανουήλ και Μέλη: Μανάρα-Στάθη Μαρία, Μπελέγρης Γεώργιος, Μανιτσούδη Ελευθερία, Κλεισσάς Ηλίας, Σταυρινούδης Σταύρος, Κουγιούλης Ιωάννης, Παυλιδάκης Γεώργιος και Ζαχαρή Μαριάνθη. Δηλαδή το Εφορευτικό Συμβούλιο απαρτιζόταν αποκλειστικά με εκπροσώπους της Αριστεράς και του Δήμου Χίου, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το 2023! Η Νέα Δημοκρατία διατήρησε το εν λόγω Εφορευτικό Συμβούλιο που όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μέχρι και αρχές του 2023! Το αντικατέστησε με το νυν Εφορευτικό Συμβούλιο, του οποίου ο Πρόεδρος έχει διατελέσει και στο παρελθόν Πρόεδρος αυτού (2007) και είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μέλος κ. Αιμιλιανός Ευαγγελινός έχει διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου και ήταν Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. Μανάρας ήταν πρώην Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου και ο κ. Ξυλάς είναι Αντιδήμαρχος ενώ τα λοιπά μέλη είναι δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί και ελεύθεροι επαγγελματίες με πλούσια κοινωνική δράση. Όλοι αυτοί δέχθηκαν ΑΜΙΣΘΙ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ενώ ταυτόχρονα κυριάρχησε η έλλειψη ενδιαφέροντος ακριβώς λόγω των άμισθων θέσεων. Για τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να διατηρήσει το Εφορευτικό Συμβούλιο που όρισε εκείνος για άλλα 4 χρόνια! Δυστυχώς η υποκρισία της αριστεράς δεν έχει όρια!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.