Η Χίος των τεσσάρων εποχών παρουσιάστηκε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο της Πόλης

Παρουσία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Γεωργίας Σουλτανοπούλου,  πλήθους φίλων της Χίου, δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων και blogger πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σισμανόγλειο  Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην  Κωνσταντινούπολη, η εκδήλωση παρουσίασης της Χίου ως ταξιδιωτικού προορισμού από τον Δήμο Χίου, την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το Φορέα Τουρισμού.

Εκ μέρους του Δήμου Χίου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού  κ. Κων/νος Βεργίνας, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και εκ μέρους του Δημάρχου κ.Σταμάτη Κάρμαντζη για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στις επιτυχημένες συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί στον πολιτιστικό και επιχειρηματικό τομέα, επισημαίνοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών στις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών στο νησί μας και υπογραμμίζοντας συγχρόνως ότι στόχος είναι η Χίος να γίνει προορισμός όλες τις εποχές του έτους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.