Η Cosmote εγκατέλειψε τους Ψαριανούς

Μετά από 4 αιτήσεις και αφού πέρασαν 2 μήνες κάτοικος των Ψαρών κάλεσε στα γραφεία της Εφημερίδας “Χιώτικη Διαφάνεια” και του Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου για να καταγγείλει την απραξία της Cosmote, αφού εδώ και τόσο καιρό έχει αιτηθεί την μεταφορά της γραμμής του τηλεφώνου του από την μέχρι πρότινος οικία του, σε έτερη ακριβώς δίπλα και ακόμα δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια με αποτέλεσμα τόσο καιρό να έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο.

Αν είναι δυνατόν σε ένα ακριτικό νησί που πολλές φορές δεν υπάρχει καν ιατρός με ειδικότητα να στερούνται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα του τηλεφώνου.

Παρόλα αυτά οι λογαριασμοί εκδίδονται και στέλνονται κανονικότατα.

Επίσης, όπως ενημερώθηκε ο κάτοικος των Ψαρών το συνεργείο της τηλεφωνικής εταιρείας πρέπει να συγκεντρώσει 4 – 5 βλάβες στα Ψαρά για να μπορέσει να πάει και να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της γραμμής. Αν περάσουν δηλαδή  5 – 6 μήνες χωρίς να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός βλαβών, τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίζουν να πληρώνουν το τηλέφωνο που δεν έχουν; και να μένουν και χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία;

Παρακαλώ πολύ, αν κάποιος από την εταιρεία αυτή, διαβάσει το παρόν άρθρο, να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το ζήτημα να τακτοποιηθεί άμεσα.

Η τεχνολογία αναπτύσσεται διανύουμε τον 21ο αιώνα, είναι ντροπή να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους περιστατικά.

Τα Ψαρά είναι ένα μικρό νησάκι με λίγους κατοίκους ειδικά το χειμώνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μένουν οι άνθρωποι στο έλεος του Θεού.

Υπάρχουν ηλικιωμένοι και μοναχικοί άνθρωποι που, αν χρειασθούν κάτι, δε θα μπορούν να ειδοποιήσουν κανέναν.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.