«Θέλουμε-ξέρουμε-μπορούμε και συνιστούμε ψυχραιμία σε όσους ονειρεύονται οπισθοδρόμηση»

 

Η μόνη απάντηση στους λασπολόγους όπως χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Χίου όλους εκείνους που κρίνουν το έργο της δημοτικής αρχής  με ψέματα και λάσπη , είναι ανάπτυξη και η σταθερότητα που ζει η Χίος . Ο κ. Κάρμαντζης συνιστά ψυχραιμία σε όσους ονειρεύονται επιστροφή στο παρελθόν και επισημαίνει με σιγουριά ότι ο Χιώτικος λαός δεν θα το επιτρέψει .

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κάρμανζτη.

“Κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι και γνωστοί πλέον, νομίζουν ότι θα σπαταλήσουμε άσκοπα την ενέργεια μας στις άναρθρες και ανεύθυνες κραυγές διανθισμένες με ΨΕΜΑΤΑ και ΛΑΣΠΗ για κάθε καλό που συντελείται στον τόπο μας τα τριάμιση χρόνια της δημοτικής μας αρχής.

ΟΧΙ κύριοι, εμείς έχουμε σοβαρά θέματα για την Χίο μας και ασχολούμεθα, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο.

Η μόνη μας απάντηση λοιπόν προς όλους αυτούς αλλά και τους καθοδηγητές και αποδεχόμενους αυτή την αχαρακτήριστη τακτική τους είναι ότι η Χίος μας ταξιδεύει με ασφάλεια ,σιγουριά ,ευημερία,σταθερότητα και ανάπτυξη στο μέλλον.

Αυτό το απολαμβάνει η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας που μας εμπιστεύεται και το αναγνωρίζει.

Χτίζουμε την Νέα Χίο και αυτό είναι η μόνη πραγματικότητα.

Θέλουμε ξέρουμε μπορούμε και συνιστούμε ψυχραιμία σε όσους ονειρεύονται επιστροφή στο παρελθόν και την οπισθοδρόμηση, γιατί οι Χιώτισσες και οι Χιώτες γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα και δεν πρόκειται να το επιτρέψουν ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.