Θέση Κ. Μουτζούρη για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»  της 21/3/19 η  οποία  καταθέτει τη πρόταση «Να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι της Αυτοδιοίκησης»  και αφορά  την αγωνία του Συλλόγου Μεριδιούχων της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου -Λήμνου, το  Γραφείο Τύπου του  Ανεξάρτητου Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίο κ. Κώστα Μουτζούρη ανακοινώνει ότι:

Ο κος Μουτζούρης, παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα και ήδη επιστημονικοί συνεργάτες του  ασχολούνται με το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου.

Η υπόθεση της Τράπεζας, είναι ένα μείζον ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα για το οποίο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αφενός  να υπάρξει επίσπευση  για πλήρη διαλεύκανση  και αφετέρου να αποδοθούν ευθύνες εκεί που θα υπάρχουν.

Πέραν τούτων που θεωρούνται αυτονόητα, η βαρύτητα θα δοθεί ώστε να αποτραπεί με νομοθετική ρύθμιση, η καταβολή του διπλάσιου της αξίας των μεριδίων  για να καλυφτούν τυχόν ζημιές καθώς και στη προσπάθεια να εξασφαλιστούν αποζημιώσεις για τους ιδίους.

Με συντονισμένη προσπάθεια, επιμονή και στοχευμένες κινήσεις εκτιμούμε ότι, η αγωνία όλων των Μεριδιούχων θα έχει αίσιο τέλος.

Κώστας Ι. Μουτζούρης

Ανεξάρτητος Υποψήφιος  Περιφερειάρχης

Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.