Θεατρική παράσταση τον Αύγουστο σε ΝΈΝΗΤΑ και ΒΙΚΙ “Στάχτη στα Μάτια” από τον ΦΟΒ

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις που δέχθηκε από συλλόγους χωρίων της Χίου παρουσίασε με τη χορωδία του «Χιόνη» (μαέστρος η μουσικός Σόφη Κώττη) και τη θεατρική του ομάδα Φήνος Φ.Ο.Β (σκηνοθέτης η Σταυρούλα Βασιλάκη)  τη μουσικοθεατρική του παράσταση «Λες και ήταν χθες» στον Εγρηγόρο στις 2 Αυγούστου ανοίγοντας τα Εγρηγόρια 2023 και στις 8 Αυγούστου στην πλατεία στο Βουνό με τη  θεατρική του ομάδα «Αυλαία» σε σκηνοθεσία της Νίτσας Κλούβα, τη θεατρική κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Ευγένιου Λαμπίς «Στάχτη στα μάτια».

Και συνεχίζουμε:

Η κωμωδία «Στάχτη στα μάτια» παρουσιάζεται:  Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού στα Νένητα στις 9.00 μ.μ. και αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου στην πλατεία του Βικίου στις 9.00.μ.μ.

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν συγκινητική όπως και η φιλοξενία. Το Δ.Σ.  του Φ.Ο.Β. αισθάνεται ικανοποίηση για την πολιτιστική αυτή προσφορά στους κατοίκους της Χίου και ευχαριστεί τα μέλη και τους συντελεστές των ομάδων των πετυχημένων παραστάσεων, σκηνοθέτες, μουσικούς, φροντιστές και τεχνικούς που τις στήριξαν.

Σας περιμένουμε στα Νένητα και στο Βίκι. Εκ του Ομίλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.