Θερμές ευχαριστίες προς τον Σύνδεσμο των Απανταχού Καρδαμυλίων & το Κληροδότημα Μιχαήλ Ηλία Ψωμοστήθη για τη δωρεά tablets

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου  εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τον Σύνδεσμο των Απανταχού Καρδαμυλίων και το Κληροδότημα Μιχαήλ Ηλία Ψωμοστήθη για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς σαράντα οκτώ τάμπλετς και ισάριθμων καρτών μνήμης στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Βόρειας Χίου.

Επιπρόσθετα, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, την Υφυπουργό Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη και τη Γενική Γραμματέα κα Αναστασία Γκίκα, για την άμεση διαμεσολάβησή τους προκειμένου να έχουν  εγκαίρως οι μαθητές τα τάμπλετς  στη διάθεσή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.