Θρήνος: Βρέθηκε νεκρός ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας

 

Θρίλερ της εξαφάνισης του ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες από τα Γλυκά Νερά.

 Βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή

Νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης: Δραματικό φινάλε στο θρίλερ εξαφάνισής του - 15minutesΟ Σταύρος Δογιάκης έδωσε για τελευταία φορά το στίγμα του χθες, Δευτέρα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε σε συνεργάτη του κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν, ότι άφησε σημείωμα στο οποίο δηλώνει στην οικογένειά του τους λόγους για τους οποίους εξαφανίζεται. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο 53χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, είχε περπατήσει στη δασώδη περιοχή και κάποια στιγμή, όπως όλα δείχνουν, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε το “Χαμόγελο του Παιδιού” που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο Σταύρος Δ. έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ – 8898 και δεν επέστρεψε ποτέ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.