Ικανοποιητική η συμμετοχή στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της 9ης Νοεμβρίου

 

«Δεν πάει άλλο» βροντοφώναξαν οι συγκεντρωμένοι  

Με κύριο αίτημα  την αύξηση των μισθών, σύσσωμα τα Χιώτικα συνδικαλιστικά σωματεία έδωσαν το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Βουνακίου, στα πλαίσια της 24ωρης γενικής  απεργίας που είχε προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ακρίβεια που στραγγαλίζει τα νοικοκυριά και τους πολίτες.

Οι εκπρόσωποι  των συνδικαλιστικών φορέων  αναφέρθηκαν στο τεράστιο κύμα ακρίβειας που πλήττει την ελληνική κοινωνία ,  στις μεσαιωνικές συνθήκες εργασίες που επικρατούν σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους ενώ κοινό αίτημα όλων είναι η αύξηση των μισθών σε αξιοπρεπή επίπεδα ώστε να μπορέσει ο πολίτης να ανταπεξέλθει στο κύμα ανατιμήσεων. Ταυτόχρονα τόνισαν ότι διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις πλήρους απασχόλησης με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Το πλήθος των συγκεντρωμένων πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας φωνάζοντας συνθήματα κατά της ακρίβειας και των συνεχών ανατιμήσεων.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.