Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, θα προβεί στον καθαρισμό παρόδιας βλάστησης, κλάδεμα δένδρων, εκρίζωση θάμνων κλπ. κατά μήκος και τμηματικά των οδικών δικτύων, Αμάδες – Βίκι έως Καμπιά, που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα Καρδαμύλων, του Δήμου Χίου και Αφροδίσια – Κέραμος – Λεπτόποδα και από Κέραμο έως την Παραλία των Αγιασμάτων, που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα Αμανής, του Δήμου Χίου. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν παραπονεθεί πολίτες για την αυξημένη βλάστηση σε δρόμους της Βόρειας Χίου, η οποία παρεμποδίζει την ορατότητα της ομαλής διέλευσης των οχημάτων και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους πυρκαγιάς.
Οι  ιδιοκτήτες που τα οικόπεδα τους εφάπτονται των παραπάνω οδικών δικτύων ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες καθαρισμών και για  οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χίου στα τηλέφωνα, 22710-44212 ή κιν. 6957690903.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.