Κίνδυνος θάνατος τα βαρέα σταθμευμένα οχήματα κατά μήκος της Λ. Ενώσεως. Δεν ιδρώνει το αφτί των αρμοδίων

 

Η παράνομη στάθμευση κατά μήκος του παραλιακού δρόμου του αεροδρομίου είναι ένα φαινόμενο το οποίο συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια τώρα, χωρίς δυστυχώς κάποιος αρμόδιος να λαμβάνει δραστικά μέτρα.

Η στάθμευση των αυτοκινήτων, είτε αυτά είναι αυτοκίνητα προμηθευτών, επαγγελματιών σχολών οδήγησης, μεταφορικών εταιρειών ή απλά ασυνείδητων, στην δεξιά λωρίδα του δρόμου κρύβει μεγάλους κίνδυνους για τους οδηγούς και μάλιστα σε σημείο με απαγορευτική σήμανση του Κ.Ο.Κ .

Ακόμη και σήμερα αυτή τη στιγμή όπου εκτελούνται έργα στην οδό Λεωφόρο Ενώσεως οι ασυνείδητοι κατ’ αποκλειστικότητα επαγγελματίες οδηγοί, συνεχίζουν την παράνομη στάθμευση ανενόχλητοι, για την προβολή των επιχειρήσεων τους.

Σήμερα ήμασταν μάρτυρες σε ένα παρολίγον τροχαίο, λόγω των συγκεκριμένων οχημάτων, αφού βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα έργα, της Π.Ε. Χίου, καλύπτοντας το μισό κεντρικό οδικό άξονα της Νότιας Χίου.

Με τις πιο κάτω φωτογραφίες απλά το ξαναεπισημαίνουμε…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.