Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία στους καταναλωτές του ΔΕΔΔΗΕ Χίου

 

Πάνω από 150 αιτήσεις νέων ηλεκτροδοτήσεων στον αέρα.

Η ταλαιπωρία δεκάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων στο νησί μας και όχι μόνο είναι πρωτόγνωρη.

Με χρονικό διάστημα να ξεπερνάει και τον ένα μήνα, πολλοί καταναλωτές ρεύματος αναμένουν για την ηλεκτροδότηση, των επιχειρήσεων τους ή της οικίας τους. Αιτία; Η εξάντληση αποθεμάτων υλικών και μετρητών ρολογιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Μήπως για όλη αυτήν την ταλαιπωρία ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) θα προχωρήσει σε εκπτώσεις λογαριασμών ή θα παρέχει στους καταναλωτές δωρεάν παροχή ρεύματος; Απ’ όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει καμία από τις δύο περιπτώσεις να γίνει….

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ανταπόκριση:

Για να αποφύγουν την ταλαιπωρία οι καταναλωτές, προσπαθούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά με τα γραφεία της εταιρίας, μάταια όμως. Οι τηλεφωνικές γραμμές βρίσκονται είτε κατειλημμένες, είτε αντί για εκπρόσωπο της εταιρίας, σας απευθύνει το λόγο μαγνητοφωνημένος τηλεφωνητής , που σας ενημερώνει, ότι η βλάβη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ θα αποκατασταθεί σύντομα ή ότι θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας κάποιος αρμόδιος, χωρίς φυσικά αυτό να γίνεται ποτέ.

Εάν υπάρξει μία περίπτωση να απαντήσει κάποιος στην τηλεφωνική επικοινωνία, η απάντηση που θα λάβει είναι γενικόλογη, του τύπου «υπάρχει βλάβη» και «τα συνεργεία δουλεύουν να την αποκαταστήσουν».

Τελικά θέλω να μας πείτε κύριοι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ:. Γίνεται αναβάθμιση των παροχών σας ή υποβάθμιση κάθε λεπτό που περνάει;

Η εταιρεία ρίχνει το μπαλάκι ευθύνης στον εργολάβο έργου για τις καθυστερήσεις και ο εργολάβος στο ΔΕΔΔΗΕ.

Όλες γενικά οι εταιρίες, είτε είναι ρεύματος, είτε τηλεφώνου, πρέπει να κατανοήσουν κάτι απλό. Παρέχουν υπηρεσίες και πληρώνονται αδρά γι’ αυτό. Το αποδεικνύει η σύγκριση τιμολογίων με την υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν γίνεται να τους κυνηγάμε εμείς οι πελάτες για να μας εξυπηρετήσουν. Απαιτείται άμεσα αυστηρό πλαίσιο διά νόμου, ώστε η εξυπηρέτηση να μη γίνεται ταλαιπωρία.

Φιλικά

Παντελής Κυδώνης

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.