ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑ!

 

 

 

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑ!

  • Πώς να τη φωνάζουμε τη γαϊδουρίνα μας, ρωτήθηκαν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου μόλις αντάμωσαν με ένα από τα τρία γαϊδουράκια της «Πιτυός Προορισμός».
  • Αννούλα, φώναξε με μιας ο Θανασάκης, σαν έτοιμος από καιρό νονός και βάφτισε ευθύς τη συμπάθεια του.

Την περασμένη Τετάρτη το Πιτυός άντλησε δύναμη και αγνά χαμόγελα από τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, ίσως στην πιο ιδιαίτερη για όλους μας εκδρομική υποδοχή του καλοκαιριού.

Αγόρια και κορίτσια βολτάρισαν στα στενά του χωριού φτάνοντας ως τον (κλειστό με ευθύνη της ΕΦΑ Χίου) πύργο, χάιδεψαν τα γαϊδουράκια κι έμαθαν τις συνήθειες τους, ζύμωσαν τα δικά τους χερίσια μακαρόνια και τα γεύτηκαν και έπαιξαν με την καρδιά τους σε ένα περιβάλλον που τα αγκάλιασε με όλη του τη θέρμη.

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές με την ευθύνη της ΚοινΣΕπ «Πιτυός Προορισμός» συνεχίζονται με επιτυχία στο Πιτυός και δίνουν ζωντάνια στον οικισμό σε μια περίοδο που την έχει τόσο ανάγκη. Ειδικότερα με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το Πιτυός αποκτά μια σχέση μόνιμης επαφής, χτίζοντας μια αμοιβαία δυνατή φιλία.

Guest star η εμφάνιση της Πιτυανής προέδρου της «Ανεμόεσας», Μαρκ. Ζιγλή, δοσμένης με πάθος στη φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.