Κατεπείγουσα επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Χίου για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Χίου

Επιστολή προς τον νέο Υφυπουργό Εργασίας – Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, τον κ. Α. Μιχαηλίδη – Βουλευτή Χίου και τον κ. Κ. Μουτζούρη, Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, και νέος Δήμαρχος του νησιού Σταμάτης Κάρμαντζης για την κατάσταση που επικρατεί στη Χίο και το 1 ασθενοφόρο ανά βάρδια του ΕΚΑΒ. Στην επιστολή του ο Σταμάτης Κάρμαντζης αναφέρει:

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ ειλικρινά για την ανάληψη των καθηκόντων σας και να εκφράσω τις εγκάρδιες και θερμές ευχές μου για κάθε επιτυχία στο σημαντικό και δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Επικοινωνώ μαζί σας για ένα θέμα με κατεπείγοντα χαρακτήρα που αφορά τη στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ στην ακριτική Χίο. Σήμερα με την υποστελέχωση του τομέα είναι διαθέσιμο μονάχα ένα (1) ασθενοφόρο ανά βάρδια!  Το γεγονός αυτό για ένα νησί του γεωγραφικού μεγέθους της Χίου και με πολλαπλάσιο πληθυσμό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να έχει δραματικές και τραγικές συνέπειες. Η ανησυχία και η ανασφάλεια μονίμων κατοίκων και επισκεπτών είναι μεγάλη και ασφαλώς εύλογη.

Παρακαλώ θερμά για την κατεπείγουσα παρέμβασή σας για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ της Χίου. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.