ΚΙΝΑΛ: Ο Π. Χριστόφας υποψήφιος για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Παναγιώτης Χριστόφας, είναι η επιλογή του Κινήματος Αλλαγής για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Πρόκειται για ένα στέλεχος της νέας γενιάς, που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη στην οποία επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών.

Ο κ. Χριστόφας θα ανακοινώσει, την πρόθεση του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και στη συνέχεια, όπως έγινε και με τον Παύλο Γερουλάνο, θα υποστηριχθεί και επισήμως από το Κίνημα Αλλαγής.

Η Χαρ. Τρικούπη εκτίμησε ότι η υποψηφιότητα του Π. Χριστόφια εκτός από «αέρα ανανέωσης» μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας καθώς δεν έχει στενό κομματικό χρώμα.

Παράλληλα εκτιμάται ότι με την επιλογή αυτή η Φώφη Γεννηματά μεταδίδει ότι έχει διάθεση αξιοποίησης όλων των στελεχών του χώρου.  Ο κ. Χριστόφας στις εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Χριστόφας είναι 38 ετών, παντρεμένος με δυο παιδιά. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου και στη συνέχεια μέλος της διοίκησης του επιστημονικού συλλόγου πολιτικών μηχανικών και του περιφερειακού τμήματος ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.