Κλαδέματα, χορτοκοπές , συντήρηση press container και άλλες δραστηριότητες από την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Π.Αναγνώστου μας ενημερώνει για την δραστηριότητα της Υπηρεσίας της οποίας προΐσταται:

“Την Τρίτη 01 Ιουνίου 2021, συνεργεία της Υπηρεσίας διενήργησαν χορτοκοπές κι ευπρεπισμούς στην κεντρική οδό Γρου- Βασιλειώνικου -Χαλκειούς , καθώς επίσης και στην οδό Ιωάννου Χρήστου πίσω από το αεροδρόμιο .Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν χορτοκοπές στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του Κάστρου- στην Porta Maggiore και στην οδό Σαμουήλ στη Φάρκαινα .

Παράλληλα  τις ημέρες αυτές πραγματοποιήθηκε συντήρηση και βάψιμο στα press container της πόλης και των γύρω περιοχών .

Επίσης για την ίδια ημέρα από την Υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα και  χορτοκοπές στο 7ο Νηπιαγωγείο ,στο Νηπιαγωγείο Καρυών και στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Χίου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος στην παιδική χαρά της Καλαμωτής . Τέλος συνεχίζονται από συνεργεία τα κλαδέματα  των αλμυρικιών  στην Περιοχή της Αγίας Μαρκέλλας Βολισσού.”

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Παναγιώτης Αναγνώστου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.