Κλειστοί οι οδοί Γένοβας και Χάνδακος λόγω εργασιών

 

Στα πλαίσια του έργου “Βελτίωση πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά»,  ο δήμος Χίου θα εκτελέσει εργασίες στα πεζοδρόμια στην οδό Καραολή & Δημήτριου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί:

 

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων και δίκυκλων επί της οδού Γένοβας (είσοδος Κάστρου) από την διασταύρωσή της με την οδό Χάνδακος έως την διασταύρωσή της με την οδό Αμμοχώστου και στην οδό Αμμοχώστου την Τρίτη 21/03/2023 που θα εκτελεστούν οι εργασίες σκυροδετήσεων τμήματος των πεζοδρομίων στα πλαίσια του έργου έως το πέρας αυτών.

 

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων και δίκυκλων επί της οδού Χάνδακος από την διασταύρωσή της με την οδό Γένοβας (είσοδος Κάστρου) και επί της οδού Καραολή & Δημητρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας από την πόλη της Χίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Χίου (βόρεια). Η ρύθμιση της κυκλοφορίας για τα οχήματα και τα δίκυκλα που θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει μέσω της οδού Γένοβας (είσοδος Κάστρου), Αμμοχώστου (τάφρος Κάστρου) και Χαρ. Αλοιμονάκη την Τρίτη 21/03/2023 που θα εκτελεστούν οι εργασίες σκυροδετήσεων τμήματος των πεζοδρομίων στα πλαίσια του έργου έως το πέρας αυτών.

 

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα εκτελούνται οι εργασίες. Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.