Κορονοπάρτι ο Μπαλαδόρος και τα βεγγαλικά

 

Σχετικά με διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με ιδιωτική συνάθροιση ατόμων σε οικία στη Λέσβο, σε πάρτι το οποίο φένετε να είχε διοργανώσει ποδοσφαιριστής  γνωστής ΠΑΕ ή τουλάχιστον να πρωτοστατεί στην συγκεκριμένη κορονοεκδήλωση , ανακοινώνεται ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη της οικίας για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω αξιολόγηση, ενώ από την έρευνα προσδιορίστηκε ότι για τη συγκεκριμένη συνάθροιση δεν υφίστανται απαγορεύσεις – περιορισμοί που να υπάγονται στη νομοθεσία για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Η εντολή Ντουρουντού:

Με εντολή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγου Ελευθέριου ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ, ανατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, προκειμένου να διακριβωθεί το είδος της εκδήλωσης και αν γι’ αυτήν δεν υφίστανται οι σχετικοί περιορισμοί – απαγορεύσεις για την πραγματοποίηση συναθροίσεων ατόμων σε ιδιωτικούς εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, που μέχρι πρότινος ίσχυαν (14-05-2021). Διευκρινίζεται ότι, στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της ιδιωτικότητας του χώρου δεν είναι επιτρεπτή, η αναλογική εφαρμογή των σχετικών για τα καταστήματα εστίασης διατάξεων.

Επιπρόσθετα, ζητήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών να εξεταστεί επισταμένως η διακρίβωση ή μη, τέλεσης εκνόμων ενεργειών που σχετίζονται με την παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.