Κορωνοϊός: Κανένα νέο κρούσμα στη Χίο – 1.070 πανελλαδικά

 

Η τρίτη συνεχιζόμενη ημέρα με τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων συντηρεί τις ανησυχίες της επιτροπής των ειδικών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν τις εισηγήσεις τους προς την κυβέρνηση. Το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων είναι πιθανό μετά το κρεσέντο σχετικών δηλώσεων μελών της επιτροπής. Η κυβέρνηση, πάντως, δια στόματος Χαρδαλιά, διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει θέμα αυστηροποίησης των μέτρων.

Σε 1.070 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 25 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 5.903.

Όσον αφορά τα νησιά του Β. Αιγαίου κατεγράφησαν από τον ΕΟΔΥ την Πέμπτη 4/2/21 5 νέα κρούσματα στην Λέσβο και κανένα στην Χίο και την Σάμο.

Συγκεκριμένα στη ΠΕ Χίου. στην Πλατεία Βουνακίου πραγματοποιήθηκαν 57 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.