Κωνσταντίνος Γεωργ. Καρατζάς|| Χαιρετισμός επί τη αναλήψη των καθηκόντων μου ως Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου

 

Κάμπος Χίου, Σάββατο 29-01-2022

 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου, θα ήθελα να ευχηθώ στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς τους, στο διοικητικό προσωπικό των Σχολικών Επιτροπών, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία να έχουν υγεία, αισιοδοξία και καλή δύναμη στο απαιτητικό, αλλά και τόσο δημιουργικό έργο μας, και ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολή περίοδο, όπως αυτήν που διανύουμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη συνάμα, η εκ νέου επιλογή μου ως Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου την Τετάρτη 26-01-2022. Θέλω, ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη για την τιμή που μου έκανε, δίνοντάς μου την ευκαιρία να υπηρετήσω ξανά (για τρίτη θητεία) τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του νησιού μας από την θέση αυτή. Ως εκπαιδευτικός κι ως παιδί συνταξιούχων Δασκάλων θα συνεχίσω να προσπαθώ καθημερινά για το καλύτερο δυνατό για τα σχολεία του τόπου μας πάντα σε συνεργασία με τα μέλη της επιτροπής, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κ. Αριστείδη Κελεπερτζή, τους σχολικούς συμβούλους, τους Διευθυντές-ντριες/Προϊσταμένους-νες των σχολικών μονάδων, τους συλλόγους γονέων, τους Αντιδημάρχους και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και συνάδελφο συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Νίκο Ξυλά, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου!!!!!!!!!!! Η μέχρι τώρα εμπειρία μου έχει δείξει ότι η ομαδική – συνεργατική δουλειά, και μόνο αυτή, φέρνει αποτελέσματα θετικά για τα σχολεία μας!!!!!!

 

Καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς να έχουμε!!!!!!!

 

Κωνσταντίνος Γεωργ. Καρατζάς

Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.