Κώστας Μουτζούρης: “Θα συνεχιστεί κανονικά ο σχεδιασμός για την παράκαμψη του Χαλκειού”

 

Αυτό δήλωσε για μια ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κος Κώστας Μουτζούρης, λέγοντας  ότι είναι επιθυμία της Περιφερειακής Αρχής να γίνει το έργο.

Το πρωί της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη κάτοικοι του Χαλκειού οι οποίοι επιθυμούν την παράκαμψη του χωριού, σε αντίθεση με αρκετούς άλλους που θίγονται και δεν την επιθυμούν. Μάλιστα πολλοί εκ των τελευταίων θεωρούν ότι δεν αποζημιώνονται όπως πρέπει αφού το κράτος θεωρεί ότι είναι αρκετή η αποζημίωση μέσω της αύξησης της αξίας των κτημάτων τους λόγο του δρόμου και δεν τους δίνει παρά ελάχιστα ή καθόλου χρήματα.

Για το ίδιο θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, κος Παντελής Βρουλής, δήλωσε στον ΑΝΤ1 Αιγαίου και στον Κώστα Κυδώνη ότι το θέμα βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο απ΄ ότι φαίνεται συντάσσεται με την Περιφέρεια στο να γίνει το έργο ενώ αναμένεται η απόφασή του εντός ολίγων ημερών. Μετά από μια τέτοια εξέλιξη, θεωρεί ο κος Βρουλής, ότι το έργο θα δρομολογηθεί και θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.