Κώστας Τρομπούκης: «Οι Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου μας φέρνουν αντιμέτωπους με πολύ σημαντικές ιστορικές προκλήσεις»

Δήλωση Κ. Τρομπούκη ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου:

«Οι Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου μας φέρνουν αντιμέτωπους με πολύ σημαντικές ιστορικές προκλήσεις, η έκβαση των οποίων θα καθορίσει το παρόν μας, αλλά και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες υπέφεραν πολύ. Χάθηκαν επιχειρήσεις, περιουσίες, θέσεις εργασίας, το 1/3 του εθνικού εισοδήματος. Οι θεσμοί υπονομεύτηκαν συστηματικά. Θεμελιώδεις αρχές και αξίες της ζωής μας υπονομεύτηκαν. Χάθηκε η πίστη και η ελπίδα.

Σήμερα, η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, αίσθημα ασφάλειας και καθαρό ορίζοντα. Ρωμαλέα οικονομική ανάπτυξη, επενδύσεις, πολλές και καλές θέσεις εργασίας, αλλά και η κοινωνία χρειάζεται αλληλεγγύη, στήριξη στους λιγότερο ευνοημένους και ευκαιρίες για όλους, πρωτίστως για τους νέους.

Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες αλλά το δίλημμα είναι απλό: Να ξεκινήσει μια νέα, πιο φωτεινή εποχή ή να μπούμε πάλι σε περιπέτειες;

Βασική προϋπόθεση για να εξορκίσουνε μια νέα εθνική περιπέτεια είναι μια ισχυρή κυβέρνηση με καθαρό πρόγραμμα και ορίζοντα τετραετίας. Η απάντηση εξαρτάται από εμάς. Από τις επιλογές μας, αλλά προπαντός από τη συμμετοχή μας!

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών να δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ευκαιρία αλλά και τη Δύναμη, ώστε όλοι μαζί οι πολίτες της εργασίας και της προόδου, να οικοδομήσουμε για το παρόν και για το μέλλον, με την πρωτοπορία των νέων μας, μια καλλίτερη Ελλάδα». ,

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.