Κώστας Τρομπούκης: «Την Κυριακή ψηφίζουμε για ευημερία. Ψηφίζουμε για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στην Χώρα»

Στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Αντ1» του Κώστα Κυδώνη φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τρομπούκης. Συζητώντας για θέματα της επικαιρότητας εν όψει και των ευρωεκλογών και ερωτώμενος σε ποιους τομείς δίνει προτεραιότητα η ΝΔ ο κ. Τρομπούκης απάντησε « Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει διακρίσεις, ενώνει και δεν διχάζει τους πολίτες και αποσκοπεί στο να θέσει το μέλλον της Ελλάδας σε υγιείς βάσεις. Η Νέα Δημοκρατία, στοχεύει στη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων δουλειών, ώστε ο κόσμος να έχει εργασία, να έχει απασχόληση να έχει εισόδημα, λιγότερους φόρους για όλους και αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Πρέπει να ζούμε ελεύθεροι και ασφαλείς στην Χώρα μας».

Εν συνεχεία και καλούμενος να σχολιάσει τελικά Ποιος είναι ο προοδευτικός και ποιος συντηρητικός ανάμεσα στα δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία) ο κ. Τρομπούκης επεσήμανε πως  «Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι μια προοδευτική δύναμη. Είναι ένα μόρφωμα που αναρριχήθηκε στην εξουσία με λαϊκισμό και κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στην εξουσία» και συνέχισε λέγοντας «Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για πρότυπα σχολεία σε κάθε νομό είναι μια προοδευτική ή μια συντηρητική πρόταση; Η δέσμευση για καλά δημόσια νοσοκομεία, αποτελεσματικά είναι συντηρητική ή προοδευτική πρόταση;»

 Για την προσπάθεια του Τσίπρα να ταυτίσει τη ΝΔ με τις ελίτ και την ακροδεξιά. Αναφερόμενος στο διαχωρισμό ελίτ – πολλοί που επαναλαμβάνει τακτικά ο κ. Τσίπρας τόνισε «είναι ο κλασικός διαχωρισμός που χρησιμοποιούν όλα τα ακροδεξιά λαϊκιστικά κόμματα της Ευρώπης. Όταν ακούμε στον τομέα αυτό τον κύριο Τσίπρα, είναι σαν να ακούμε την κ. Λεπέν. Λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να απευθύνεται τη στιγμή αυτή και να μας αναφέρει εμάς ως ελίτ όταν ο ίδιος κάνει μυστικά διακοπές σ’ ένα σκάφος  25 μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι».

Ενώ τέλος μιλώντας για το διακύβευμα των ευρωεκλογών επεσήμανε πως «Την Κυριακή ψηφίζουμε για ευημερία. Ψηφίζουμε για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στην Χώρα. Ψηφίζουμε για κοινωνικό κράτος, ψηφίζουμε για να σταματήσουν τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.. Για αυτό πρέπει να ψηφίσουν όλοι, να ψηφίσουν συνειδητά και να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.