Κ.Κ.Ε … Μεθυσμένη Πολιτεία!… Ούτε με τα κοκόρια δεν ξυπνάτε!

Έλεγα ότι ήμουν ο μόνος που είχε το μεγάλο ερώτημα γιατί το ΚΚΕ μονίμως ακόμη και στα πλέον σοβαρά θέματα μέσα στον ναό της Δημοκρατίας τοποθετείται με την λέξη παρόν ή σπανίως με ΌΧΙ το οποίο το αποφεύγει καθ ότι το είπε στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο Ιωάννης Μεταξάς . Φοβάται τους χαρακτηρισμούς του Φασισμού!

Ακούγοντας κάθε πρωί πριν το ξημέρωμα Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σήμερα πλήθος ακροατών έστειλαν μηνύματα για το ΌΧΙ του ΚΚΕ για την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους καυστηρίαζαν για την ανευθυνότητα τους αλλά κυρίως για την παρουσία τους μέσα στο Κοινοβούλιο και τί ρόλο παίζουν. Όταν η μεγάλη πλειοψηφία των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής περίπου 266 βουλευτές υπέρ ψηφίζουν την Ανώτατη Δικαστικό κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΚΚΕ το βιολί του. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι κυρίως στον εγκέφαλο ή μονίμως μεθυσμένοι και δεν βλέπουν την τύφλα τους! Μου θυμίζουν το Στελλακι την Σκούνα και τον Γιάνναρο Παχλέπα ή Μαχλέπα τους δύο από τις μερικές γραφικές μορφές που κατά διαστήματα είχαμε και έχουμε στην Χίο. Πράγματι ήθελα να έβλεπα εάν προτείνει κάποιος Πρωθυπουργός μέλος από το ΚΚΕ και στην σημερινή συγκυρία για γυναίκα ακόμη και την Αλέκα ή την Λιάνα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας μάλλον από το πορωμένο μυαλουδάκι τους θα έλεγαν ΠΑΡΟΝ . Μόνο ίσως τον Στάλιν ή τον Λένιν που πιστεύουν και προσκυνούν θα υπέρψήφιζαν!

Τα μυαλά τους και έξι λίρες! ΞΥΠΝΉΣΤΕ από τον λήθαργο του περασμένου αιώνα! Η εποχή τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα του ήχου και του φωτός και εσείς κοιμάστε τον ύπνο του ονείρου του κομμουνιστικού ιδεατού σοσιαλισμού. Καλά ξυπνητούρια….. ούτε τα κοκόρια δεν μπορούν να σας ξυπνήσουν ! Ίσως μόνο με μια ψυχρολουσία γίνει κάποιο θαύμα….αν και σ’αυτά εσείς λόγω αθεϊσμού δεν τα πιστεύετε ! Αυτή την πολιτική που ακολουθείται μόνιμα θα είστε ο τελευταίος τροχός του αραμπά κοινώς του κάρρου με πατάτες ! Φοράτε μονίμως παρωπίδες και δεν βλέπετε ούτε την μύτη σας! Είμαι λίγο καυστικός γιατί δυστυχώς είδα την συμπεριφορά από ορισμένους άσπονδους φίλους πόσο αρρωστημένα μυαλά έχουν!

Χίος 17 Ιανουαρίου 2020

 

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.