κ. Μηταράκη γιατί δεν δίνετε τα Δημόσια έγγραφα; 

Ο εξουσιοδοτημένος δικηγόρος από τους κατοίκους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής έχει επανειλημμένα (29 Απριλίου,  15 Μαΐου και  22 Μαΐου) ζητήσει τα δημόσια έγγραφα της σύμβασης της απ ευθείας ανάθεσης μίσθωσης του ακινήτου της “ΑΛΗΘΕΙΑΣ” από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά αγνοείται με πρωτοφανή τρόπο.
Είναι ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο κ. Μηταράκης και το Υπουργείο του σε θέματα διαφάνειας και εξυπηρέτησης των πολιτών για ένα θέμα που έχει αναστατώσει τη Χίο.
Ακολουθεί η τελευταία επιστολή διαμαρτυρίας του εξουσιοδοτημένου δικηγόρου , προς το υπουργείο στις 22 Μαΐου:
“Aξιότιμοι κύριοι,
Σε συνέχεια του κατωτέρω μηνύματός μου, διαμαρτύρομαι εντονότατα διότι, καίτοι παρήλθε διάστημα περίπου ενός μήνα από την κατάθεση της υπ’ αριθ. 3853/2020 αιτήσεως που κατέθεσα στο Υπουργείο σας στις 27/4/2020 και της εν συνεχεία σχετικής επικοινωνίας, ως πληρεξούσιος Δικηγόρος του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΦΑ, ΑΓ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ & ΜΕΓΑ ΛΗΜΝΙΩΝΑ» που εδρεύει στην Δημοτική Ενότητα Αγίου Μηνά του Δήμου Χίου, όχι μόνο δεν έχω λάβει τα αιτούμενα έγγραφα, αλλά δεν έχω λάβει, έστω, απάντηση της υπηρεσίας σας επί της αιτήσεώς μου.
Επιφυλασσόμενος κάθε δικαιώματος των εντολέων μου, σας ζητώ όπως χωρίς άλλη καθυστέρηση μου αποστείλετε τα αναφερόμενα στην αίτηση μου έγγραφα.
Με εκτίμηση,
Γιάννης N. Δόμβρος
Δικηγόρος “
Κ. Μηταράκη, τα δημόσια έγγραφα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ούτε και μπορούν να αποκρύπτονται. Η όλη μεθόδευση δημιουργεί προβληματισμό και ενισχύει την κοινή πεποίθηση περί αδιαφανών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν.
1044 Αλήθειες για τις νέες δομές.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΦΑ – ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.