ΛΑ.Σ.: Γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει .

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο υπουργός μετανάστευσης κύριος Μηταράκης, ψευδόμενος για πολλοστή φορά για εγκυκλίους δήθεν ανύπαρκτες, που όμως αποκάλυψαν περίτρανα την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και του ίδιου σε  βάρος των νησιωτών και των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στους οποίους συμμετέχει και η χώρα μας, με διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και της τελευταίας.

Όσες διευκρινιστικές εγκυκλίους και να στείλει δεν μπορεί να κρύψει το βασικό  σχεδιασμό κυβέρνησης και ΕΕ, τα νησιά μας και εν προκειμένω η Χίος να αποτελέσουν τους χώρους εγκλεισμού προσφύγων και μεταναστών σε επίπεδο χώρας αλλά και ΕΕ.

Για αυτό και τα εκατομμύρια ευρώ για τις υπερδομές- φυλακές, για αυτό και η πρόβλεψη για χιλιάδες θέσεις εγκλωβισμένων στα νησιά, ασχέτως αν ο υπουργός με τα παπαγαλάκια του στη Χίο και κεντρικά επιχειρούν να  πείσουν με κουτοπονηριές και αλχημείες ότι τα ΚΥΤ θα είναι άδεια.

Ο Χιώτικος λαός, οι νησιώτες τους  έχουν πάρει χαμπάρι και τα σχέδια κυβέρνησης  ΕΕ και Μηταράκη, θα έχουν την τύχη, που είχαν και την προηγούμενη φορά.

ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

 

ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΛΑ ΚΛΑΙΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.