ΛΑ.Σ| Υποβάθμιση των συνεδριάσεων του Δ.Σ του Νομικού προσώπου

Με αφορμή τη συνεδρίαση της 18ης Οκτωβρίου 2018, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου έχει να παρατηρήσει ότι τόσο σοβαρά θέματα όπως ο νέος οργανισμός ή ο κανονισμός λειτουργίας του Νομικού Προσώπου ή το εκτός ημερησίας που παραλάβαμε το απόγευμα της 17ης-10-2018, είναι απαράδεκτο να στέλλονται τελευταία ώρα.

Συγκεκριμένα:

  • Ώρα αποστολής του ΟΕΥ 2:10 μ.μ. της 17ης-10-2018.
  • Θέμα χρησιδανείου για το Ιωνικό Κολυμβητήριο (σχέδιο σύμβασης) χωρίς εισήγηση.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό, καθώς και ότι μη τηρώντας κανένα κανόνα ορθής διοίκησης επιβεβαιώνονται ότι λειτουργούν με αδιαφανείς διαδικασίες.

Σημειώνουμε επίσης ότι κάθε σχέδιο ΟΕΥ δίνεται και στο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων για να κατατεθεί η γνώμη του και να καταγραφεί.

Για το ίδιο το σχέδιο σύμβασης θα έπρεπε τόσο το Νομικό Πρόσωπο όσο και η ανάδοχος εταιρεία να μας εξηγήσει κάποια σημεία του, ενώ δεν γνωρίζουμε καν αν αυτή έχει κληθεί να το πράξει.

Αυτός ο ΟΕΥ φαίνεται ότι περιορίζεται και ακολουθεί τη μιζέρια των εποχών και δεν συνάδει καθόλου με την ανάδειξη του ΝΠΔΔ όπως πολλές φορές μας έχει παρουσιάσει.

Θεωρούμε ότι πρέπει να αποσυρθούν τα θέματα αυτά και να υποβληθούν σε επόμενη συνεδρίαση με την ανάλογη σημασία που οφείλουν να έχουν, αφού συζητηθούν  και ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.