Λύθηκε το θέμα των καθηγητών στην ΑΕΝ Οινουσσών

Η επίσκεψη του Δημάρχου Οινουσσών στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας απέδωσε καρπούς και δόθηκε τελικά λύση στο θέμα των ναυτοδασκάλων στην ΑΕΝ Οινουσσών. Παράλληλα όπως ενημερώνει με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ ο πρώτος διορισμός για τη σχολή Σωστικών είναι γεγονός ενώ σε λίγες ημέρες θα αποκατασταθεί και η σύνδεση των Οινουσσών με μεγάλα πλοία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου Οινουσσών έχει ως εξής:

“Θετική έκβαση και μόνιμη λύση δόθηκε από τον Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιαννη Πλακιωτάκη για το ζήτημα των ναυτοδιδασκάλων. Με αυξηση της ωριαίας αποζημίωσης και άμεση προκήρυξη των κενών θέσεων οι σπουδαστές αναπληρώνουν τις χαμένες διδακτικές ώρες και ολοκληρώνουν κανονικά το εξάμηνο. Ο πρώτος διορισμός για τη Σχολή Σωστικών είναι γεγονός, ενώ για τον εξοπλισμό θα αναζητηθεί η χρηματοδοτική στήριξη του ΕΣΠΑ. Η ακτοπλοική επανασύνδεση του νησιού μας με τα μεγάλα πλοία ειναι θέμα ελάχιστων ημερών. Τέλος θα υπαρξει χρηματοδοτική στήριξη της Γεν. Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής για το έργο λειτουργίας των δικτύων”, καταλήγει η ανάρτηση του κ. Δανιήλ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.