Λ. Πυκνής: Συνδικαλιστές… Γαστροσκόπηση… Κωλονοσκόπηση… Δημόσια… και Ιδιωτική περίθαλψη!

Ως συνήθως είμαι ξύπνιος από τα μαύρα χαράματα και αμέσως ακούω ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σήμερα άκουγα από επανάληψη την εκπομπή του Βασίλη Χιώτη με καλεσμένη την πρόεδρο των Νοσοκομειακών γιατρών κυρία Παγώνη. Δεν μπορούν όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές όσο μορφωμένοι άνθρωποι και αν είναι, ότι εκτός από τον δημόσιο τομέα υπάρχει και ο ιδιωτικός που τρέχει με χίλια χιλιόμετρα την ώρα γιατί δεν έχει τα εμπόδια και τις αγκυλώσεις των αριστερόστροφων συνδικαλιστών που έχουν κατακλύσει όλους τους τομείς της δημόσιας υγείας και κοινωνικής δικτύωσης. Όχι λέει η κυρία Παγώνη γιατί να γίνει σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα; Μα κυρία μου στον ιδιωτικό τομέα δεν κάνουν κουμάντο οι συνδικαλιστές αλλά ο έχων την ιδιωτική επιχείρηση δημιουργός. Το ότι δεν στελεχώνονται με γιατρούς τα δημόσια νοσοκομεία εκτός από την κάθε Κυβέρνηση υπεύθυνοι είναι και οι συνδικαλιστές νοσηλευτές που αντιδρούν για να μην έχουν περισσότερη δουλειά. Και για να θέσουμε τα πράγματα στην σωστή τους θέση μιλάμε μόνο για τους συνδικαλιστές που νομίζουν και πιστεύουν ότι είναι οι κυβερνήτες της Ελλάδας.
Αφορμή που γράφω όλα αυτά είναι το ραντεβού για γαστροσκόπηση στα Χανιά που ορίστηκε ραντεβού μετά από δύο χρόνια. Πριν λίγες μέρες με φιλικό μου πρόσωπο για να μην έχουμε ταλαιπωρία επειδή είναι ολίγον ανυπόμονο και στενάχωρο κλείσαμε ραντεβού σε ιδιωτικό εργαστήριο για αξονική τομογραφία και για υπέρηχο σε διαφορετικά μέλη του σώματος! Οι εν λόγω εξετάσεις ήταν με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ από ιδιώτη παθολόγο που έχει σύμβαση. Ξέρετε πόσα ευρώ πλήρωσε στο ιδιωτικό εργαστήριο που σε χρόνο ρεκόρ μέσα σε δύο ημέρες έγιναν στο πι και φι αυτές οι εξετάσεις; Μόνο 20 ευρώ δίχως καμία ταλαιπωρία και σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με άνεση και ευπρέπεια ενώ εάν ήταν σε δημόσιο τομέα θα ήθελε τουλάχιστον τρεις τέσσερις μήνες.
Φοβούνται λοιπόν οι περισσότεροι καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές μήπως χάσουν τα οφίτσια τους πού θέλουν να κυβερνούν ακόμη και στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και ίσως είναι και η αιτία που αποφεύγουν οι γιατροί να πηγαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία και να τους κουμαντάρουν οι Αριστερόστροφοι πολιτικάντηδες συνδικαλιστές και να άγονται και να φέρονται ως ανδρείκελα από τους κακομαθημένους νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα απ’τα φρύδια. Έχω δει ορισμένες φορές με ποιον τρόπο απευθύνονται προς τους γιατρούς λες και είναι τσιράκια τους!
Εύχομαι ο νέος υπουργός να σπάσει το απόστημα και όλες τις αγκυλώσεις και να προχωρήσει σε υλοποίηση του σχεδίου σύμπραξη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την καλύτερη καί ταχύτατη εξυπηρέτηση των πολιτών. Έχω δει ότι με την θεραπεία των καρκινοπαθών έχει κάνει το αυτονόητο και μπράβο του γιατί είναι αμαρτία τόσα χρόνια να ταλαιπωρούνται για να λάβουν την θεραπεία τους . Δυστυχώς όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει οι συνδικαλιστές κράτος εν κράτει και διαφεντεύουν όλους τους τομείς του δημοσίου! Βασίλη Κικίλια προχώρα στην εξυγίανση για να αναπνεύσουν οι πολίτες της χώρας μας!
Καλά ξυπνητούρια !
Χίος,4 Φεβρουαρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.