ΣΟΚ: Πτώμα σε παραλία περιμένοντας το ΕΚΑΒ


Φαίνεται ότι προβλήματα από την έλλειψη ασθενοφόρων και πληρωμάτων  δεν έχουμε μόνο εμείς εδώ στη Χίο αλλά και στη γειτονική Σάμο κάτι ανάλογο συμβαίνει.

Σήμερα στην παραλία του Καρλοβάσου για πάνω από μία ώρα παιδιά έπαιζαν αμέριμνα δίπλα ακριβώς από  το πτώμα ενός άνδρα , εξαιτίας του γεγονότος ότι το ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και δεν μπορούσε να βρεθεί άμεσα στο σημείο για να παραλάβει το πτώμα.

Παρα το γεγονός ότι οι λουόμενοι ειδοποίησαν  άμεσα το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου μόλις εντόπισαν το πτώμα,  εντούτοις   το ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό και δεν μπορούσε να έρθει .  Στην περιοχή έφτασε άμεσα το Λιμενικό αλλά δεν είχε αρμοδιότητα μεταφοράς. Μισή ωρα εχει παρέλθει και ο άνθρωπος εχει σκεπαστεί με κουβέρτα και όλοι περιμένουν εναγωνίως την έλευση είτε του ΕΚΑΒ είτε του ασθενοφόρου από το Καρλόβασι.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα με καταγωγή τους Δελφούς ο οποίος είχε αναλάβει εκτέλεση εργασιών στο λιμένα Καρλοβασου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.