Μάλτα Γιόκ στην θάλασσα των Νησιών με εννιά κι οκτώ μποφόρ!

Ένα ωραίο τραγούδι πού μιλάει για βαπόρια και θάλασσα λέει στους στίχους του!
” Με μπουνάτσες και μποφόρια ταξιδεύουν τα παπόρια…
Στα λιμάνια όλης της γης…Δύσης και ανατολής…
Να με ψάχνουν τα παπόρια στα λιμάνια δύσης και ανατολής “
Όπου φύγει φύγει το Τσεσμέ έκλασε μαλλί από λύκο και έβαλε την ουρά στα σκέλια και αντί στην Δύση δηλαδή στο Αιγαίο πέλαγος απ όπου αρχίζει ο δυτικός κόσμος πήγε να κρυφτεί στην” Σμύρνη την ανατολή” και λούφαξε με την δικαιολογία ότι λόγω καιρικών φαινομένων σταματά τις εργασίες και έρευνες στην θάλασσα των Νησιών όπως λέει ο Σουλτάνος τώρα το ” Αιγαίο Πέλαγος και την Μεσόγειο θάλασσα”!
Τώρα όσο για την άσκηση πού θα κάνουν όπως λέει τα 80 πολεμικά πλοία της Τουρκίας δηλαδή όλος ο στόλος της, στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου Πελάγους από την πρώτη Μαρτίου χαιρετίσματα στον πλάτανο!
Μόλις είδε το Γιουσουφάκι το πελώριο μεταγωγικό πλοίο των ΗΠΑ να ξεφορτώνει πάνω από 25 ελικόπτερα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για την συμμετοχή σε Νατοϊκή άσκηση στα Βαλκάνια και το Γαλλικό Αεροπλανοφώρο Σαρλς Ντε Γκόλ να έρχεται νότια της Κρήτης και την παρουσία του Ελληνικού στόλου στο Αιγαίο, κρύφτηκε στο θολάμι του σαν χταπόδι και σουπιά!
Γιαυτό επειδή χθες είχαμε οκτώ μποφόρ στο Αιγαίο βρήκε την ευκαιρία και την δικαιολογία να πείσει και να δείξει στα Γιουσουφάκια της Ανατολείας ότι λόγω καιρικών φαινομένων την κοπάνησε με ελαφρά πηδηματάκια από την θάλασσα των Νησιών, γιατί θα ήταν όλεθρος να ξαναπούν για άλλη μια φορά το “Μάλτα Γιόκ” και ότι δεν είναι δυνατόν να τα βγάλεις πέρα με τις διεθνείς συμμαχίες του Μητσοτάκη!
Γιαυτό Σουλτάνε πρόσεξε καλά και επιτέλους βάλε μυαλό και προσγειώσουν στην πραγματικότητα ,δηλαδή με τους Διεθνείς κανόνες που διέπουν όλα τα κράτη των Ηνωμένων Εθνών γιατί δεν σε παίρνει πλέον και δεν πιάνουν τα ψέματα και το νταηλίκι που τσαμπουρνάς και μας το παίζεις ότι είσαι η υπερδύναμη της περιοχής, γιατί ο Μητσοτάκης θα σας βάλει στο τέλος να ξουρίσετε και το μουστάκι!
Καλό ξημέρωμα Ελλάδα ! Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο με πολύ αγάπη με Υγεία Χαρά και Αισιοδοξία!
Χίος, 26 Φεβρουαρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.